Video Melayu Best Gile


Tajuk Video : Ko jangan main-main dengan bini korang yang tengah tertekan. ­čśÇ (aku saja buh tajuk tuh tau..) Tajuk sebenar : Desperado Housewife

Ayat tajuk post ini adalah untuk mengambil kesempatan mengongker hasil carian video lucah melayu. Hahaha.. OK!!!.. Kawan gue Rosh yang hebat itu, telah memberikan gue link video ghairah yang di Visual Effectkan (VFX) nya. Rosh yang kini kembali menyambung pelajaran yang sengaja di-pospone-kan dahulu di sebuah universiti tempatan.

Walaupun beliau me-mospon (bahse kejadah ape nih) pembelajarannya, tapi beliau berjaya dalam tempoh tersebut bekerja di syarikat2 yang hebat! dan menghasilkan hasil kerja yang hebat! Sebut aja Grand Billiance, Ejen 016, Anuar Zain dan pelbagai lagi. Amat sinonim dengan beliau..

Sepatutnya budak2 U yang ramai pemalas (asyik duk merendek-rendek sana sini tepi tasik, kat mc d, kat punggung wayang dsbg) luar sana berusaha menjadi hebat seperti beliau.. Hohoho.. (Kesian aku punya ‘abang-kepada-adik-ipar-aku’ yang keje incharge Pegawai┬▓ Polis Bantuan Uitm tuh duk menyetel kes-kes sosial korang! -mengandung la, bunting sulung la, khalwat laa..)

Nikmati Video Melayu Best .3gp ini…

* kredit gak wat kawan-kawan dia yang belakon dalam tuh. Semoga korang bleh jadi pelakon betul satu hari nanti. Oh ya, elakkan berlakon filem arahan Prof RM tuh. Tak maju filem kita dengan anasir-anasir seperti itu!.
* Untuk aweks aweks.. Rosh sangat hensem, juga masih muda remaja dan belum betul2 berpunya, so awek┬▓ yang cun dan memiliki potongan badan yang mantap bleh cuba-cuba mengorat beliau yang sangat pemalu dengan perempuan itu.
* turut ditujukan untuk MHR / Munzir yang nak kawen minggu nih gak, ko jangan wife ko jadi camnih dah….